Чернівецький журналіст – лауреат всеукраїнського футбольного конкурсу



Підтримувати дитячий спорт — почесна справа й обов«язок кожного спортивного журналіста. Радий, що вклав і свою частинку роботи в розвиток міжнародного дитячого футбольного турніру „Кубок Націй Данон“! Далі — текст мого „патрона“ по порталу SportBuk.com Георгія Мазурашу.



На відкритому тренуванні українських фіналістів Кубку Націй Данон і в грі школярів проти команди спортивних журналістів та батьків був присутнім і представник Чернівців. Це – спортивний журналіст, офіційний медіа-представник турніру «Кубок Націй Данон» в Чернівецькій області, заступник головного редактора порталу SportBuk.com Альберт Комарі. Саме він в якості капітана команди вивів на поле «дорослу скуадру». Зауважимо, що приїжджих представників українських спортивних ЗМІ в Дніпропетровську було тільки двоє – буковинець і журналіст спортивних новин із міста Кременчук Полтавської області Володимир Горський.

 

Причина приїзду обох до міста на Дніпрі була приємною для них самих. Справа в тому, що паралельно із Кубком Націй Данон – 2014 проводився (втім, конкурс цей проходить теж традиційно) всеукраїнський конкурс на кращі публікації про хід турніру. Цього року участь у ньому прийняло більше 50 представників спортивних ЗМІ з усіх областей України і за його підсумками переможцем сезону став саме Володимир Горський з Кременчука, а представник SportBuk.com Альберт Комарі посів почесне четверте місце.

 

Приз за перше місце – можливість відвідати Бразилію разом із командою дніпропетровських школярів, а за четверте – значно скромніший: спортивний костюм відомого бренду, партнеру Кубку Націй Данон.

Що ж, приємно, що представника буковинського спортивного ЗМІ було відзначено на Всеукраїнському конкурсі кращих публікацій, проте на наступний рік будемо брати планку вище – на перемогу. «СпортБук» не здається!

 

 Автор — Георгій Мазурашу, портал SportBuk.com

P.S. Компанія «Данон» в Україні є виробником широкого асортименту продуктів торгових марок «Актімель», «Активіа», «Актуаль», «Растішка», «Даніссімо», «Живинка», «Веселий пастушок», «Тьома», «Простоквашино», «Маша и Медведь», «Смішарики», «Кремез».

 

Кубок Націй Данон – це глобальна ініціатива компанії Данон, що дарує мільйонам юних любителів футболу можливість наблизитися до їх спортивних мрій та дотримуватись здорового способу життя. Кубок Націй Данон – це найбільший футбольний чемпіонат, що об’єднує дітей 10-12 років з 32 країн світу! Щорічно у змаганнях беруть участь близько 2,5 мільйонів школярів з усього світу. Основними цінностями є отримання задоволення від гри та дотримання принципу «чесна гра, взаємна повага та культурний обмін».

Дитячий футбольний турнір, який компанія «Данон» проводить з 2000-го року, отримав офіційне визнання від ФІФА та високу оцінку світового футбольного співтовариства. Турнір знайшов підтримку і серед світових зірок. Так, національними послами «Кубку Націй Данон» стали: Іньєста в Іспанії, Кафу – в Бразилії, Деко – в Португалії.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте