Вболіваймо за наших на фіналі Кубку Націй Данон-2014!



Все ближче й ближче всесвітній фінал щорічного міжнародного дитячого футбольного турніру «Кубок Націй Данон». Звичайно, на ньому буде представлено й кращу українську команду цьогорічного відбору. Докладніше про те, що чекає юних українців у Бразилії — від прес-служби турніру «Кубок Націй Данон».



Стало відоме місце проведення фінальних ігор Кубку Націй Данон-2014, де у боротьбі за світову першість зустрінуться більше 400 юних футболістів з 32 країн світу. Окрім того, відбулося жеребкування групового раунду Кубку Націй Данон-2014, в якому Україну представлятиме найсильніша дитяча команда країни із ЗОШ № 141 м. Дніпропетровськ.

 

Після шести місяців відбіркових національних турнірів, 32 команди-переможці готові захищати свої національні кольори під час Всесвітнього Фіналу Кубку Націй Данон у Бразилії.16 листопадахлопці з гордістю представлятимуть свої країни на легендарному стадіоні «Арена Корінтіанс»в місті Сан-Паулу. На цьому сучасному стадіоні, який було побудовано спеціально до Чемпіонату Світу-2014, пройшли шість матчів світової першості, включно з грандіозною церемонією відкриття. Арена площею більше 198 000 м2розрахована на майже 50 000глядачів та належить однойменному бразильському ФК «Корінтіанс», який в 2012 році завоював звання найсильнішого футбольного клубу в світі. Тож зіграти матч на такому стадіоні світового масштабу — мрія кожного юного футболіста!

 

За результатами жеребкування українська команда потрапила до групи С, де її суперниками у відбіркових турнірах стануть команди з Франції, США та Канади.

 

 Склад груп Фіналу Кубку Націй Данон виглядає таким чином:

 Група А: Ірландія, Німеччина, Румунія, Туніс.

 Група В: Іспанія, Італія, Південна Корея, Парагвай.

 Група C: США, Франція, Україна, Канада.

 

Група D: Мексика, Бельгія, Індонезія, Південна Африка.

Група Е: Бразилія, Росія, Туреччина, Марокко.

Група F: Чилі, Португалія, Китай, Австралія.

Група G: Аргентина, Англія, Болгарія, Уругвай.

Група H: Японія, Нідерланди, Саудівська Аравія, Алжир.

 

 Бажаємо усім гравцям побільше захоплюючих спортивних моментів, нових вражень та цікавої гри! А для нашої команди з Дніпропетровська — ще й яскравої перемоги у Фіналі  Кубку Націй Данон-2014!

 Слідкуйте за перебігом чемпіонату! Вболіваймо за наших!



P.S. Кубок Націй Данон
це глобальна ініціатива компанії Данон, що надихає мільйони дітей по всьому світу дотримуватись здорового способу життя, даруючи юним любителям футболу можливість здійснити свої спортивні мрії. Кубок націй Данон — це найбільший футбольний чемпіонат для дітей 10-12 років з більше ніж 32 країн світу! Щорічно у змаганнях беруть участь близько 2,5 мільйонів школярів з усього світу.Основними цінностями є отримання задоволення від гри та дотримання принципу «чесна гра, взаємна повага та культурний обмін».

 

 Дитячий футбольний турнір, який компанія«Данон» проводитьз2000-го року, отримавофіційневизнанняФІФА тависоку оцінкусвітового футбольного співтовариства.Міжнародним послом Кубку став легенда світового футболу — Зінедін Зідан.

Компанія «Данон»в Україні є виробником широкого асортименту продуктів торгових марок «Актімель», «Активіа», «Актуаль», «Растішка», «Даніссімо», «Живинка», «Веселий пастушок», «Тьома», «Простоквашино», «Маша и Медведь», «Смішарики». 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте